Despre admitere

 

Admitere 2018 Master probațiune

UPDATE 02.07.2018 Informații orientative referitoare la eseu

Referitor la eseul pe care urmează să îl prezentați în vederea înscrierii, alăturat sunt câteva recomandări cu privire la tematica acestuia. Astfel, puteți avea în vedere teme relevante din perspectiva probațiunii precum:

 1. aspecte teoretice și practice cu privire la instituții de drept penal (suspendarea sub supraveghere, amânarea aplicării pedepsei, măsuri educative neprivative de libertate)
 2. creșterea motivației în vederea schimbării comportamentale a persoanelor aflate în conflict cu legea penală (interviul motivațional)
 3. particularitățile procesului de abandonare a carierei infracționale (desistarea)
 4. strategii în lucrul cu persoanele dependente
 5. munca în folosul comunității în materie penală
 6. modelul RNR (risc – nevoie -responsivitate)
 7. abordări cognitiv-comportamentale în reabilitarea infractorilor
 8. importanța relației profesionale consilier de probațiune – infractor în cadrul procesului de reintegrare sociale (modelare pro-socială)
 9. teorii criminologice relevante din practica probațiunii

Temele menționate anterior au un caracter strict orientativ. Lucrarile de licenta pot folosi ca punct de plecare pentru eseul de admitere. 

 

CALENDARUL ADMITERII: studii universitare de master – sesiunea 6 – 26 iulie 2018

INSCRIERI: 6-15  IULIE 2018 (ÎNTRE ORELE 9,00–14,00, IAR SĂMBĂTA SI DUMINICA ÎNTRE ORELE 9,00–12,00)

Afișarea listelor candidaților înscriși și repartizarea candidaților pe săli: 16 iulie 2018

Concurs de admitere (interviu): 17 iulie 2018

Afișarea rezultatelor: 18 iulie 2018

Depunerea eventualelor contestații (poate fi contestată numai nota acordată de comisie pentru eseu, nota acordată la interviu NU SE CONTESTĂ): 19  iulie 2018 (între orele 9,00 – 12,00)

Afișarea rezultatelor contestațiilor: 19 iulie 2018 (orele 14,00)

Confirmarea locului*: 18, 19, 20, 21 si 23 iulie 2018 (de luni pana vineri între orele 9,00–14,00 iar sambata  orele 9,00–12,00)

Data limită de afișare a rezultatelor: 26 iulie 2018

CRITERII DE ADMITERE      

PENTRU STUDIILE UNIVERSITARE DE MASTER FORMA DE INVATAMANT CU FRECVENTA ADMITEREA CONSTĂ ÎN:

* Media de admitere la master se calculează astfel: (pentru învăţământ cu frecvență)

M=1/3Mabs + 1/3Neseu + 1/3Ninterviu, unde:

 1. Mabs = media generală de absolvire a studiilor de licenta (Media anilor de studii + Media de licentă: 2–medie-)
 2. Neseu = Nota acordata de comisie pe eseul prezentat la inscriere
 3. Ninterviu = Nota acordata de comisie pentru sustinerea interviului

Mediile nu se rotunjesc, se iau în considerare  primele 2 zecimale.

CRITERII DE DEPARTAJARE
In cazul mediilor egale ale candidaţilor departajarea se face în funcţie de:
– Criteriul I – media notelor obţinute la eseu şi interviu;
– Criteriul II – media examenului de licenta
– Criteriul III – media generala a anilor de studii.

ACTELE NECESARE ÎNSCRIERII:
dosar plic.
– fișă tip de înscriere;
– eseu (de maxim 10 pagini);
– diploma de bacalaureat sau diploma echivalentă cu aceasta în original sau copie cerificată conform cu originalul;
– diploma de licenţă în original sau copie certificată conform cu originalul sau adeverință de licență pentru promoția 2018 în original sau copie certificată conform cu originalul;
– supliment la diplomă/foaia matricolă din facultate sau adeverinţă care să menţioneze media anilor de studii (pentru absolvenţii din 2018);
–  documentul de recunoaștere a studiilor efectuate în afara României eliberat conform legislației în vigoare la momentul întocmirii;
– certificatul de naştere în copie certificată conform cu originalul;
– certificat de căsătorie în copie certificată conform cu originalul (dacă este cazul);
– 2 fotografii tip buletin de identitate;
–  adeverință medicală tip, din care să rezulte că este apt pentru facultatea la care candidează;
– B.I sau C.I în copie;
– chitanţa plăţii taxei de înscriere la concursul de admitere.Taxa de inscriere la concursul de admitere este de 90 lei pentru prima inscriere; 60 lei a doua si 50 lei urmatoarele inscrieri și se achită la sediul facultății.

NUMAI pentru persoanele care solicită scutirea de taxa de înscriere la concursul de admitere, se va prezenta unul din următoarele documente:

 • Copie certificate conform cu originalul  de pe certificatele de deces ale parinților (în cazul celor orfani de ambii părinți);
 • Adeverință de la casa de copii (în cazul celor aflați în această situație);
 • Adeverință din care să rezulte calitatea de personal didactic și didactic auxiliar aflat în activitate sau pensionat , a susținătorilor legali;
 • Adeverință din care să rezulte calitatea de personal încadrat în Universitatea din București pentru susținătorii legali ai candidatului.

Scutirea de taxă se acordă pentru o singură înscriere.

*CONFIRMAREA LOCULUI ESTE OBLIGATORIE
INDIFERENT DE FORMA DE FINANŢARE LA CARE A FOST ADMIS CANDIDATUL

Candidaţii admişi pe locurile finanţate de la BUGETUL statului au obligaţia de a completa fisa de confirmare  si  de a prezenta diploma de licenţă şi diploma de bacalaureat în original (sau adeverinţa de absolvire în original pentru absolvenţii promoţiei 2018) până pe data de 23 iulie 2018, în cazul în care nu au depus originalele la înscriere.

Candidaţii admişi pe locurile cu TAXĂ au obligaţia de a completa fisa de confirmare si de a  prezenta chitanţa de achitare a taxei  de şcolarizare aferentă semestrului I de studiu – respectiv 1550 lei în contul RO47RNCB0076010452620044  deschis la sucursala BCR sector 5 Bucureşti sau minim 500 lei, urmând ca diferenţa de 1050 lei sa fie achitată pâna la sfârşitul lunii octombrie 2018.

Un candidat poate participa concomitent la admiterea la mai multe facultăți sau domenii din cadrul Universității din București sau din alte instituții de învățământ superior, dar poate fi admis la o singură universitate sau facultate (domeniu) pe locurile finanțate de la buget pe durata normală de studii. Candidatul admis la cel mult două universități sau facultăți sau specializări concomitent este obligat să opteze pentru aceea la care dorește să fie admis pe locurile finanțate de la buget, prin prezentarea dosarului cu acte de studii  în original și completarea formularului de confirmare a locului, în termenul stabilit de facultate (18, 19, 20, 21 si 23 iulie 2018). NEPREZENTAREA DIPLOMELOR (bacalaureat si licență) ÎN ORIGINAL ȘI A FORMULARULUI DE CONFIRMARE, din vina exclusivă a candidatului admis, DUCE LA PIERDEREA LOCULUI FINANȚAT DE LA BUGET.

Pentru eventualele locuri rămase neocupate se va organiza o nouă sesiune de admitere în septembrie 2018.

 

Advertisements

111 thoughts on “Despre admitere

 1. Buna ziua! in timp util as dori clarificari despre ce insemna invatamant la zi? frecventa obligatorie? cursuri de week-end?
  VA multumesc anticipat!

  • Buna ziua, ‘la zi’ inseamna prezenta obligatorie. Cu toate acestea, cunoscand faptul ca unii studenti lucreaza sau au alte obligatii, unii profesori va vor ajuta sa recuperati informatiile de la curs prin suporturi de curs, sugestii bibliografice suplimentare, referate etc. Sper ca v-am raspuns. Ioan Durnescu

 2. Vom gasi cu siguranta o cale prin care sa puteti participa la master fara sa aveti probleme la primarie. Eseul trebuie depus in dosarul de inscriere. Ultima medie de la buget depinde de mediile celorlalti candidati. O vom vedea dupa admitere.
  Daca mai aveti si alte intrebari, va asteptam pe forum.

 3. Masterul are acum 15 locuri subventionate. Dupa realocare putem ajunge la 25-30 de locuri de la buget. Cred ca, in acest an, multi dintre cei interesati de probatiune vor avea sansa sa urmeze acest program fara a plati taxa.

 4. buna ziua. referitor la foaia matricola de la facultate, necesara la inscriere.. eu am absolvit FPSE, din cadrul universitatii. ni s`a spus ca nu avem nevoie de foaia matricola pentru nici un masterat. am primit adeverinta care inlocuieste diploma de licenta, pe care sunt trecute mediile din timpul anilor universitari. este suficienta aceasta adeverinta, sau este nevoie de foaia matricola in sine?
  multumesc

 5. Buna ziua,

  Am absolvit la Facultatea Ecologica din Bucuresti profil Drept Juridic si Administatie publica sustinad examenul de licenta in luna Iulie 2010 .
  Sunt angajat in calitate de cantaret bisericesc si as dori sa stiu daca aveti filiala in Municipiul Focsani, judetul Vrancea.
  Care ar fi programul propriu-zis la forma de invatamant la distanta, fara ca aceasta sa fie un impediment pentru a’mi exercita datorie de cantaret bisericesc.

  Va multumesc

  • Buna ziua. Acest master se desfasoara doar la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din Universitatea Bucuresti si se desfasoara doar in regim “la zi”. Avand in vedere indatoririle dvs., sunt sigur ca vom gasi o formula echilibrata de a veni la acest master fara sa va afectati cariera profesionala. Asa cum spuneam si in alte mesaje, vom sustine studentii care nu pot veni la cursuri prin dezbateri online, referate, tutoriate etc. Va asteptam.

 6. Buna ziua,

  Pentru locurile de la buget/cu taxa care este suma pe care trebui sa o platim pentru a ne confirma locul? (taxa de inmatriculare).
  Va multumesc!

  • Exista o taxa de admitere la acest master, pe care trebuie sa o plateasca fiecare, la inscriere, in valoare de 90 RON. In cazul in care intrati pe locurile cu taxa, va trebui sa platiti minimum 825 RON(adica jumatate din taxa primului semestru), pentru a va putea pastra locul, insa, daca intrati pe locurile subventionate de la buget, nu va fi necesar sa mai platiti vreo suma.

 7. buna seara.revin cu intrebarea referitoare la foaia matricola,deoarece vreau sa ma inscriu la acest masterat,iar foaia matricola s’ar elibera in 20 de zile,deci mult prea tarziu fata de perioada de inscriere.repet,eu cand am intrebat la noi la secretariat,mi s’a spus ca nu o sa am nevoie de ea’nicaieri.ar fi foarte neplacut sa nu ma pot inscrie la acest master,din cauza secretarelor de la psihologie..
  Multumesc anticipat

 8. buna ziua. as dori sa ma inscriu dar ma doua probleme :
  1.interviul in ce consta (exista o bibliografie sau are legatura cu eseul pe care il vom depune?)
  2.daca se va face si grupa de ID sau Fr nu se poate schimba data interviului? va multumesc

  • Buna ziua. Interviul va consta intr-o discutie pe marginea eseului dvs., a motivatiei si intentiilor dvs. legate de acest master. Din pacate, data interviului nu poate fi schimbata. Comisia a fost deja stabilita si anuntata. Sper sa reusiti sa ajungeti. Poate veniti de la ora 9.00 a.m. sau dupa 13.00 ?! daca ne anuntati din timp, putem incerca sa va programam in functie de timpul dvs. Va asteptam.

  • Perioadal de inscriere incepe de maine, ora 9.00 a.m. si tine pana duminica. Programul este intre 9.00 si 14.00 in timpul saptamanii, si intre 9.00 si 12.00 in zilele de sambata si duminica. Pe curand !!

 9. buna seara,va rog sa-mispuneti ce inseamna cursuri de zi,deoarece nu am inteles cum se desfasoara acestea pentru persoanele care locuiesc in provincie si lucreaza,daca sunt si alte cursuri la acest program de master si daca este obligatoriu pentru toti cei care isi depun dosarul,eseul.
  Va multumesc.

  • Buna seara. Cursurile se vor desfasura intr-o maniera combinata: cursuri, seminarii, tutoriale, dezbateri on-line, referate, eseuri etc. In functie de timpul dvs., vom stabili cum anume vom organiza programul dvs. de studiu. Faptul ca locuiti in provincie nu va constitui un obstacol. Eseul este obligatoriu pentru toata lumea. Va asteptam.

 10. buna ziua . am reusit sambata si mi-am depus dosarul de inscriere si eseul este despre delincventa juvenila. sper sa fie bine.
  sa dori sa stiu ce sansa am pentru infiintarea unei grupe pentru frecventa redusa sau distanta sau on-line?
  va intreb ca vreau sa fac neaparat master in acest domeni si nu vreau sa imi afecteze munca. va multumesc

 11. buna ziua. as dori sa stiu daca la ora 10 cand ajung la sediul facultatii mai pot intra la interviui? sunt din provincie si as dori sa stiu cum ma incadrez in timp. daca se poagte as dori sa stiu si in ce ordine se va intra la interviu. va multumesc!

 12. Buna seara,

  Stiu ca acesta este blogul Masteratului de Probatiune, dar dumneavoastra sunteti singurii care raspund la intrebarile candidatilor, asa ca imi permit sa intreb daca celelate masterate mai se organzieaza sau nu…pentru ca nu a aparut nici o informatie referitoare la interviuri pe site.

  Imi cer scuze pentru ca nu m-am referit la subiectul acestui blog.
  Va multumesc!

   • in acest moment sunt 15 locuri. La sfarsitul zilei de maine va voi putea putea comunica cu cate locuri s-a suplimentat acest numar. Inca nu stim exact care sunt masterele care nu se tin, ca sa stim cate locuri de la buget raman de redistribuit. Eu sunt optimist ca vor ramane multe locuri … va sugerez sa va concentrati pe interviu. Vedem la sfarsitul zilei cum stam. Succes !!

 13. Buna ziua,

  In mod firesc cred ca este normal ca fiecare canditat sa stie inca de la inceput numarul clar de locuri subventionate de la buget si sa nu se creeze candidatilor asteptarea legitima a cresterii acesui numar de locuri. Din ce am observat pe forum/blog inca de la inceput s-a subliniat posibilitatea ca numarul locurilor de la buget sa fie ridicat la 25-30, cei mai multi candidati participand probabil in considerarea acestei posibilitati. Acum inteleg ca s-a ajung la 16 loc. subventionate, existand, conform celor mentionate de dvs., posibilitatea ca numarul de la buget sa creasca prin redistribuire. Am rugamintea sa ne oferiti si noua regulamentul/decizia in baza carora se decide aceasta redistribuire si sa ne indicati legislatia in baza careia se mentioneaza posibilitatea cresterii numarului de locuri subventionate in masura in care, citez ” confirma mai multi la “cu taxa”. De asemenea, am rugamanitea sa ne precizati daca cei inscrisi/admisi care confirma la cu taxa vor putea in urma cresterii numarului de locuri subventionate sa fie redistribuiti pe acestea locuri. In plus, in masura in care in fapt (i) vom constata ca in fapt sunt/au fost mai multe locuri subventionate “alocate” prioritar catre studentii Facultatii organizatoare (ii) posibilitatea cresterii numarului de locuri subventionate a fost folosita doar in scopul de a atrage cat mai multi candidati, ”voi regreta” profund decizia de a ma inscrie la acest master.

  • Va rog sa cititi mai sus. Hotararea Consiliului este pusa pe Blog in acesta sectiune. Asa cum va spuneam, in acet moment avem 16 locuri de la buget. Cu cat vor confirma mai multi la “cu taxa” cu atat vom convinge ca Masterul de Probatiune este unul serios si ca merita sa i se suplimenteze locurile de la buget.
   Va voi tine la curent cu noutatile.

  • Va inteleg anxietatea si, poate, suspiciunea. Si noi am fi vrut ca aceste proceduri sa fie mai simple. Din pacate, insa, in sedinta de consiliu din 19.07.2010 s-a decis ca numarul de locuri de la buget la fiecare program de master sa fie suplimentat proportional cu numarul studentilor care au confirmat la “cu taxa”. Intr-un anume sens este de inteles ca programele de master care au atras mai multi studenti sa fie oarecum privilegiate la redistribuirea locurilor neocupate.
   Va garantez ca toate deciziile vor fi luate in mod transparent si just. Nimeni nu va fi nedreptatit.

 14. Trebuia sa ni se spuna de la inceput cum este cu locurile la taxa.Pana acum nu am auzit de Hotararea Consiliului in acest blog probabil ca a fost pusa azi!Si eu sunt dezamagita ,ai dreptate Ana!Eram sigura ca se v-a intampla ceva de acest gen,era prea frumos ca sa fie adevarat ,sa avem 25 de locuri sau 30 la buget fara nici o conditie si locuri nelimitate la taxa dar se pare ca facultatea are nevoie de bani!Eu chiar imi doresc sa intru la acest master la buget pentru ca imi place acest domeniu dar nu am posibilitatea de a ramane la taxa !Trebuia sa fim si noi anuntati pe forum cu privire la hotararea care s-a luat in sedinta din 19.07.2010

 15. buna.imi poate spune si mie cineva cum s`a desfasurat interviul? a fost greu? cam in ce au constat intrebarile? vreau sa ma pregatesc pt la anu.multumesc mult!

 16. BUNA!Nu a fost asa greu ,emotiile au fost mari pentru ca au fost si multi candidati la probatiune 52,intrebarile au fost strict din eseu!Cred ca ai avea o bila alba si daca ai face voluntariat in domeniu ,este o asociatie YOUTH FOR JUSTICE pe care au infintat-o masteranzii de la probatiune,te ajuta foarte mult pentru ca o sa faci voluntriat ori la peniteciar ori la s1erviciul de probatiune in functie de obtiunea ta putand sa imbini teoria cu practica !

 17. Cate locuri au ramas neocupate de la celelalte mastere?mai sus scrie ca este foarte posibil sa mai primim locuri la buget si de la alte facultati din universitate,nu mai cred in posibilitati .In cazul in care am intrat la taxa trebuie sa platesc taxa?si apoi daca exista ,,posibilitatea,,pe care totusi nu o exclud ,primim banii inapoi?

  • Aceste date sunt copiate de pe site-ul universitatii;citeste. “*Studenţii care confirmă locurile cu taxă vor prezenta chitanţa de achitare a sumei de minim 500 lei care reprezintă o parte din taxa aferentă semestrului I în contul: RO47RNCB0076010452620044 deschis la sucursala BCR sector 5 Bucureşti).
   Taxa nu se restituie în cazul retragerii. ” Eu nu stiu sa-ti spun mi multe, atat am citit acolo.Stirea era ptr alta sesiune.

   • Buna dimineata! sunt 4 studenti care, desi sunt printre primii 16, nu pot intra la buget deoarece au mai urmat un master la buget. Mai sunt 10 studenti care in timpul intereviului au declarat ferm ca vor sa vina la “cu taxa”. Prin urmare, masterul se va tine. Taxa se restituie daca nu se tine masterul sau daca, dupa redistribuirea locurilor, studentul a trecut “la buget”. Este destul de complicat, dar nu avem cum sa schimbam aceste reguli. Nu uitati, daca vreti sa urmati acest master, va recomand sa confirmati indiferent pe ce pozitie sunteti pe lista!!

 18. Sunt note marisoare,cea mai mare e 9,89 si cea mai mica este 7,94 si 4 candidati au acceasi nota finala adik 2 persoane cu 9,43 si 2 persoane cu 9,36

 19. Nu le pun acum pe site pentru ca nu sunt notele finale adik se mai fac contestatii si dupa confirmarea taxa buget cred k vor pune notele finale

 20. buna seara. cum putem afal dca suntem admisi la “cu taxa”? ce trebuie sa fac sa confirm in cazul in care an intrat?
  in ce peroiada se va plati taxa? cum ramana cu programul flexibil pentru cei din provincie care lucreaza? va multumesc!

  • Mai ai un pic de rabdare…se va afisa in curand lista cu cei admisi atat la taxa cat si la buget…toti asteptam asta…in momentul in care se va afisa aceasta lista, cu siguranta se va face si anuntul privitor la confirmarea locului( respectiv pana cand putem confirma si plati, cat, cum si unde,et)…Rabdare…sa ne auzim cu bine

 21. ma medii mici la bac licenta si cei 4 ani de facultate eram curioasa sa vad ce am facut la interviu
  am sunat la secretariat sa intreb dar nu imi spune nimeni nimic

 22. Domnule profesor nu se poate face ceva sa nu mai platim taxa primi 3 sa zicem ca poate intram la buget?sau sa dam o declaratie pe propia raspundere ca daca nu intram la buget ramanem la taxa ?daca nu spuneti-ne cum care este modalitatea prin care primim banii inapoi in cazul in care intram la buget?Va multumesc

 23. O colega care a fost sa-si confirme locul, m-a anuntat ca pana acum si-au confirmat locul la “taxa” 4 persoane.Multumim Lory ptr informatie.Asteptam asemenea gesturi si de la ceilalti colegi;reactualizam situatia.

 24. Apropos…tin sa va informez ca taxa este de 1550 lei pe semestru…1550 lei x 4semestre =6200 lei…cred ca dl . Durnescu a gresit cand a afirmat ca “Taxa este stabilita pe toata Universitatea din Bucuresti la 600 E pe an. Probabil nu era la curent cu aceasta schimbare.Daca gresesc va rog sa ma corectati.Aceasta informatie am primit-o prin intermediul altcuiva.

 25. Buna ziua. Am absolvit facultatea de Filosofie din cadrul Universitatii din Bucuresti si as vrea sa stiu daca pot sa ma inscriu la acest master in conditiile respective?

 26. Buna ziua, as dori sa va intreb, daca ma pot inscrie la acest master cu lucrarea intitulata Consilierea si asistenta in Serviciile de probatiune si daca puteti sa-mi spuneti cati candidati s-au inscris pana acum,
  Va multumesc.

 27. Elena

  Buna seara, domnule profesor, as dori sa stiu daca se mai fac insrieri la master de probatiune, stiu ca inscrierile au fost pana azi, dar nu am reusit sa ajung.
  Va multumesc.

  • Buna ziua,
   din cate stiu eu, nu se mai fac inscrieri. Existau ieri niste discutii despre posibilitatea prelungirii perioadei de inscriere, insa nu stiu ce decizie s-a luat. Va rog sa sunati la secretariat.
   Ioan Durnescu

 28. Buna ziua, domnule profesor, va deranjez din nou cu o intrebare si anume, daca pot veni direct la interviu maine, fara sa mai depun lucrarea si actele, deoarece lucrez si sunt din provincie.

 29. Buna ziua!

  Stiu ca este devreme pentru intrebari despre admiterea la acest master, dar vreau sa pregatesc din timp eseul, intrebarea mea este: ma pot inscrie pentru admitere la probatiune si la devianta sociala? Vreau sa nu se suprapuna interviurile.

  Multumesc!

  Denise.

 30. Buna ziua. As dori sa ma inscriu la acest master in septembrie. As dori sa stiu cum se desfasoara cursurile , in timpul saptamanii sau in week-end? Multumesc.

 31. Buna ziua,. Se va afisa pe site lista cu cei care se vor prezenta la interviu? M-am tot uitat astazi pe site si nu este nimic postat. Cum putem afla cand suntem programati. Multumesc.

 32. imi pare nespus de rau ca nu am reusit sa intru la buget, fapt ce m-a facut sa-mi retrag dosarul. am mai urmat un master cu taxa si nu puteam sa mai urmez altul tot cu taxa, nu-mi permite situatia financiara.regret nespus, deoarece imi doream sa profesez in acest domeniu.nu voi renunta aici, astept examenul pt.consilier in probatiune, m-ar fi ajutat mult aceste studii masterale.nu-mi ramane decat sa ma rog sa intru acolo.o zi frumoasa!

 33. Buna ziua! Imi puteti spune care ar trebui sa fie structura eseului pentru admitere si ce ar trebui sa contina? va multumesc

 34. Buna ziua,
  Am unele intrebari:
  1. Pot sa iau din lucrarea mea de licenta (Factori psiho-sociali ce influenteaza aparitia delincventei juvenile) pentru eseu?
  2. Avand media 8.56 am sanse sa fiu admisa la acest master?

  • Buna ziua,
   1. puteti sa va bazati eseul pe lucrarea de licenta, dar nu sa copiati efectiv din ea.
   2. asta depinde foarte mult de concurenta. Au fost situatii in care s-a intrat si cu 08.00.
   Succes !!
   ID

 35. Bună ziua!
  Din păcate, am întâmpinat niște dificultăți create de secretariatul facultății mele (din Timișoara) și, din această cauză, nu am putut susține lucrarea de licență (implicit, înscrierea la master din iulie a este imposibilă), urmând să o susțin în septembrie, între 16 și 18. Există vreo cale prin care m-aș putea înscrie la programul masteral care începe în octombrie 2013 ? Am înțeles că înscrierea din cadrul sesiunii din septembrie, are ca termen ziua de 10.09. Nu s-ar putea ca adeverința care substituie diploma de licență să fie atașată la dosar în ziua examenului? Vă mulțumesc!

 36. Buna ziua ! Imi cer scuze este ceva ce nu inteleg. Se da admitere pentru locurile la zi si in septembrie ? sau doar pt distanta ?

 37. Buna ziua. As dori sa stiu daca licenta mea – Facultatea de Stiinte Politice, Filosofie si Stiinte ale Comunicarii (Universitatea de Vest Timisoara), specializarea Filosofie, imi permite sa particip la consursurile organizate pentru ocuparea posturilor de consilier de probatiune.

 38. Buna ziua! Am absovit cursurile Facultatii de sociologie si asistenta sociala, Univ Bucursti, Fac. de sociologie in urma cu 11 ani si ma intereseaza sa urmez cursurile dvs de masterat, pe locurile de la buget. Locuiesc in provincie, la aprox. 120 km. Am vazut mesajele anterioare, cu privire la posibilitate identificari unor solutii si pentru cursanti din provincie, insa erau de acum cativa ani. Va rog sa-mi spuneti, daca in conditiile acestea si cu un loc de munca – program fix 08 -16 as avea posibilitatea reala de a urma un astfel de masterat. Va multumesc!

 39. buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu admiterea din septembrie 2014. Eu am a absolvit la Universitatea Ovidius din Constanta, urmand studiile in regim fara taxa, iar din acest motiv nu vor sa imi elibereze diploma de bac decat dupa un an de zile de la finalizarea examenului de licenta impreuna cu diploma de licenta. Eu as vrea sa intru la acest master la buget, in cazul in care reusesc, exista posibilitatea sa imi pierd locul din cauza faptului ca nu pot aduce diploma de bac in original?

 40. Mi-au dat ca si motiv faptul ca am fost la buget in cei 3 ani de facultate, au precizat si faptul ca se vor face controale si daca imi va lipsi diploma de la dosar, secretariatul va fi tras la raspundere. Pe mine ma macina faptul ca imi doresc sa ocup un loc la buget la programul dumneavoastra de master si nu vreau sa ma aflu in situatia de a pierde locul respectiv doar din cauza incompetentei secretariatului.

 41. buna ziua!!! as avea o nelamurire in vederea afisari listelor candidaților înscriși și repartizarea acestora pe săli, se afiseaza doar in incinta facultatii sau vor fi incarcate si pe acest site? va multumesc,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s